• Artiest :
    Les Truttes
  • Genre
    ALLROUND
  • Soort artiest
    COVERBANDS
Favoriet
Mijn Favorieten
Artiest(en)

Les Truttes

Nu te boeken vanaf € op aanvraag ,-

Les Truttes 

De perfecte mix van theater, muziek & entertainment; Les Truttes 

Les Truttes Biografie:
 
Het verhaal van Les Truttes:
In 1996 begonnen als een éénmalige grap, en 20 jaar later uitgegroeid tot een gevestigde waarde: van kleinschalige optredens tot de grootste festivals in Europa. De creatieve mix van muziek en spektakel, met de nodige dosis humor en zelfrelativering maakt hen na al die jaren nog steeds onnavolgbaar en uniek!
Maar Les Truttes zijn veel meer geworden dan een band: ze zijn een begrip, een ideologie, een beweging die jaar na jaar de harten van het volk weet te raken. De creatieve mix van muziek en spektakel maakt hen onnavolgbaar en uniek! Les Truttes zijn niet 'just another coverband' ... Ze zijn ‘The Original Coverband’! ‘The Real Thing’!

Less Truttes 2018 

In 2018 moet en zal net dat gevoel van samenhorigheid verzilverd worden! Les Truttes richten een politieke partij op, en stellen zich verkiesbaar!
In dit verkiezingsjaar zal de keuze voor het eerst duidelijk en vanzelfsprekend zijn: u stemt voor Les Truttes 'The People’s Party'! What else?
LT is de ware 'partij van het volk' met een niet mis te verstane boodschap: ‘Party To The People’!
Let LT rule! Let love rule!

Vote for The People’s Party! Vote LT! Yes you can!

Welkom op dé grootste verkiezingsshow van het jaar! Een ‘party’ van jewelste waarbij LT u met een ongeziene energie en overgave zal overtuigen van hun programmapunten. Een muzikaal totaalspektakel dat niemand onberoerd zal laten , met de nodige beloftes, schandalen en omkoopaffaires, politieke discussies en passionele speeches, overgoten met een stevige portie rock ’n roll!
 
Kortom, feest.  Keep calm and join The Party: LT’s PARTY!

Les Truttes Coverband uit Belgie

In 1996 zijn ze ontstaan in het pittoreske plaatsje Dilbeek, hier begon als een grap, maar zoals dat zo vaak gebeurd met goeie grappen bestaan ze na 20 jaar nog en zijn ze klaar om Nederland te veroveren. Heel België hebben zij al plat gespeeld en zijn daar wat The Dirty Daddies inmiddels hier zijn. Nederland zijn jullie klaar voor Les Truttes? 

Team members Les Truttes

Vocals / Master of ceremony: Mr. S.L.Y.
Vocals:                                    Miss Kitty K 
Drums:                                    Mr. Animal G 
Bass:                                       Mr. PH Morris 
Keys:                                       Mr. Stereo Steve 
Guitar:                                     Mr. Phil The Face 

Les Truttes 
Boekingen

Door het directe contact met het management van Les Truttes weten wij vrijwel direct de beschikbaarheid en de gage van Les Truttes. 

Les Truttes inhuren

Als je echt opzoek bent naar een unieke coverband die nog niet veel te zien geweest is in Nederland maar wel een show heeft die entertainment en bekende nummers combineert is Les Truttes zeker een aanrader. De band heeft in heel Europa getoerd en heeft overal een wauw gevoel gecreëerd. Wij van Topbands.nl vinden het zeker een aanrader. 

Direct boeken