• Artiest :
    The Dirty Daddies
  • Genre
    90'S ALLROUND DANCE CLASSICS FEESTMUZIEK LEVENSLIED POP ROCK TOP 40
  • Soort artiest
    COVERBANDS
Favoriet
Mijn Favorieten
Artiest(en)

The Dirty Daddies

Nu te boeken vanaf € op aanvraag ,-
The Dirty Daddies Biografie
 
The Dirty Daddies is een Nederlandse coverband. De band is opgericht in het najaar van 2012 en toert sindsdien actief door Nederland. Ook spelen ze shows buiten de grenzen. De zeven bandleden zijn volledig in het wit gekleed en staan bekend om hun medleys waarbij de climaxen uit bestaande nummers tot mooie songs zijn versmolten.
 
Met veel plezier en passie hebben The Dirty Daddies in de zes jaar dat ze bestaan een torenhoge nieuwe standaard gezet in het feestcircuit. Het woord coverband is af van het stoffige imago en de wervelende show van de witte brigade blijkt vrijwel onmogelijk te evenaren.
 
The Dirty Daddies speelt hits van oa. Bon Jovi, AC/DC, The Beatles, Eminem, Spin Doctors, Van Halen en John Farnham. De nummers worden maximaal een minuut gespeeld, en dan volgt de volgende track. Met hun explosieve energie, “alles to the max”-instelling en die “120 hits in 120 minuten”-aanpak zijn de zeven mannen geliefde gasten geworden in feesttenten, op festivals en in de clubs. The Dirty Daddies zorgen keer op keer voor een muzikaal orgasme, waar dagenlang van moet worden bijgekomen…..
 
WE GIVE LOVE A BAND NAME!
 
The Dirty Daddies Prijs: 
Deze prijs varieert per evenement en is op aanvraag, Wij hebben over het algemeen binnen 24 uur een passende prijs voor uw evenement. 

The Dirty Daddies AFAS Live: 
Op 26 oktober 2018 staan The Dirty Daddies in AFAS Live (voormalige Heineken Music Hall) De show is inmiddels uitverkocht. Zij zullen hier optreden ter ere van hun 6 jarig bestaan. De band verheugd zich enorm op dit mega indoor concert 

The Dirty Daddies & Festivals. 
De band heeft op verschillende noemenswaardige festivals hun entree gemaakt. Zo stonden ze o.a. op: Zwarte Cross Festival in Lichtenvoorde, Concert at Sea en op Paaspop. Daarnaast spelen ze in vele mega tenten door het hele land. 

Giel Beelen & The Dirty Daddies Coverband; 
Radio Icoon Giel Beelen noemde The Dirty Daddies ooit ''De Beste coverband van Nederland''

Roady voor The Dirty Daddies - Concentrate 
Ook was de band te zien op het populaire youtube kanaal Concentrate op 9 november 2015 kwam het artiekel online; Roady voor The Dirty Daddies. In dit programma gingen Kaj en Bobbie mee met de band om roady te mogen zijn voor een echte Rockband. De aflevering werd meer dan 100.000 keer bekeken.
link: https://www.youtube.com/watch?v=GAQ0igaObKw

The Dirty Daddies bij RTL Late Night 
Volgens het Youtube kanaal van RTL Late Night is er een aantal coverbands zo populair dat ze met gemak de grote zalen volspelen. The Dirty Daddies is een van deze bands. 
Bekijk hier hoe ze de studio op hun kop zetten!  https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=lZLdH9GfQZI

De Bandleden The Dirty Daddies: 
The Dirty Daddies bestaan uit 7 personen of zou je ze eerder karakters noemen? Elk van hun hebben een eigen en uniek imago. 

Vocals: Laurens 
Drums: Jordy 
Gitaar: Pim 
Gitaar: Hubrecht 
Samples en Keys: Sun
Bass: Roger 
Keys: Huub 

Boekingen The Dirty Daddies
Door onze korte lijnen met de manager van The Dirty Daddies kunnen wij altijd snel de beschikbaarheid checken. Wij checken dit inclusief regiocheck.

Rider The Dirty Daddies 
Voor een band van dit formaat is het belangrijk dat er aan de Rider voldaan kan worden. Mocht u deze willen inzien stuur ons dan een bericht en wij zorgen dat de actuele Technische rider snel naar u toe komt. Ook informeren wij u als er vragen zijn. 

Direct boeken