• Artiest :
    The Euros
  • Genre
    ALLROUND
  • Soort artiest
    COVERBANDS
Favoriet
Mijn Favorieten
Artiest(en)

The Euros

Nu te boeken vanaf € 3995,-

 

The Euros boeken of inhuren? 

Zeker geen gekke keuze voor uw evenement dit monster trio weet als geen ander hoe je een feestje bouwt. ze spelen 2 sets of een lange set vol vuur, Co2, confetti en een hele hoop gekkigheid! Alles wordt live gespeeld op een manier hoe alleen zij dit kunnen! The Euros boeken is zeker een van onze aanraders! 


 Biografie:

The Euros mogen met recht de drie musketiers van het feestcircuit genoemd worden. Met hits, humor en veel interactie als hun voornaamste wapens spelen ze al jarenlang elke zaal, tent en festivalweide plat. Ondersteund met de nodige special effects storten The Euros een onbegrensde gezelligheid over het publiek heen. De mannen excelleren in meerstemmige zang en verrassen keer op keer door handig in te spelen op spontane situaties.

The Euros; wie zijn ze? 

Goedlachse toetsenist Peter zorgt voor een glimlach van oor tot oor tot het pijn doet in je kaken, broer en gitarist David laat de vlam in de pan slaan met zijn aanstekelijke enthousiasme, terwijl drummer Michiel feilloos het tempo van de avond aanvoelt en bepaalt. De drie-eenheid wisselt feilloos de leadzang af en zorgen samen voor een geluid dat tot voor kort onmogelijk werd gehouden bij een drietal. Meezingen, meedeinen en inhaken om vervolgens met gebalde vuist in de lucht het gaspedaal ouderwets in te trappen.

Agenda en beschikbaarheid van The Euros 

Door ons directe contact met het management van The Euros weten wij vrijwel direct de beschikbaarheid en de agenda van The Euros, wil je een keer een live optreden meemaken? Neem dan snel contact op. 

The Euros op Festivals 

Het gaat erg goed met The Euros zo stonden zij op 5 mei 2018 op het hoofdpodium van Bevrijdingsfestival Flevoland Hier hebben zij het complete plein gigantisch op de kop gezet! 
Ook stonden ze in 2018 in een uitverkocht Countdown Winterswijk waar ze een gigantische show neergezet hebben. 

The Euros Rider 

Net als elke topband heeft ook The Euros een Rider wij sturen u deze graag op om te laten zien of alles technisch haalbaar is. In overleg is veel mogelijk bij The Euros. 
Heeft u verder nog vragen neem dan gerust contact met ons op. 

Promoclip The Euros  2018

Wat een geweldige promoclip hebben deze heren gemaakt voor 2018 je ziet hem: Promoclip The Euros 2018

 

Direct boeken